Jóslás

Jóslás

Bármilyen jóslás alkalmazásánál, a legfontosabb, hogy pontos kérdést fogalmazzunk meg magunkban. Azt mindenképp fontos tudni, hogy a jóslás, nem jelzi pontosan előre a jövőt, nem utasít és nem is dönt helyettünk. Mindenki szabad akarattal rendelkezik és saját magunkon múlik, hogy megfogadjuk-e a kártya által kínált tanácsokat vagy sem. Minden kártya jóslás egy olyan utat mutat, ami segítségével célunkat elérhetjük, megmutatja lehetőségeinket és esélyeinket. Az élet útvesztőiben egy haladási irányt mutat, amerre haladnunk vagy lépnünk kellene.

Kérdések amik felmerülnek

Sokakban felmerül a kérdés, hogy mikor érdemes jósoltatni?

A kérdésre a válaszom az, hogy bármikor, amikor úgy érezzük, hogy az életünk elérkezett egy olyan szakaszához, amikor segítségre van szükségünk egy fontos kérdés eldöntéséhez.

Jósláskor felmerülhet az, hogy vajon jól tettem fel a kérdést?

Nagyon fontos, hogy a kérdés pontos legyen és jósláskor a megfogalmazott kérdésre összpontosítsunk. A kérdésre várt válasz, nem biztos, hogy az lesz amit hallani is szeretnénk, ilyenkor a kérdező megismétli a kérdést, ami nem jelenti azt, hogy a válaszunk más lesz. El kell fogadni, a kapott választ és esetleg aszerint dönteni.

Jóslást kérhetsz emailben és telefonon egyaránt. Amennyiben telefonon nem érsz el, nyugodtan írj email címemre.

Email: zinajdaboszi@gmail.com

Telefon: 06-70/784-7793